Logga in

Logga in / registrera

Om Homelight

Homelight är en ljusbutik på Gärdet i Stockholm för dig som ställer höga krav på kvalitet, funktion och design inom el och belysning, Butiken startades 2002 på Rindögatan och flyttade 2012 till större lokaler och finns nu på Erik Dahlbergsgatan 41-43 på Gärdet.

Homelights idé är att erbjuda sina kunder ett brett sortiment av produkter och smarta lösningar inom el och belysning. I vår butik hittar du ett stort sortiment av elprodukter och belysning från ledande tillverkare. Ett urval av dessa produkter hittar du här på vår hemsida.

Vi som arbetar på Homelight har utbildning inom ljusdesign och lång erfarenhet av försäljning inom el och belysning. Det gör att du kan känna dig säker på att de produkter vi säljer motsvarar dina krav på kvalitet, funktion och design. Självklart hjälper vi dig med planering och tar fram förslag på lämpliga lösningar, se mer under ljusplanering.

Homelight har ett unikt samarbete med ledande elinstallatörer inom Ljusinstallatörernas ekonomiska förening, som har specialiserat sig på installationer av belysning.

Vi utför även reparationer av armaturer.

Homelight är en belysningsbutik på Gärdet i Stockholm för dig som ställer höga krav på kvalitet, funktion och design inom el och belysning.

Copyright © 2021