Logga in

Logga in / registrera
Star 3 mässing i gruppen Produkter / Tak- och vägglampor hos Homelight AB (35063-72-000)
Star 3 mässing

Star 3 mässing

Star 3 mässing
Artnr: 35063-72-000
 
PRIS:
6873 kr
Inklusive momsExklusive moms
Lägg i varukorgen
Produktblad:
-
Örsjös Star är formgiven av Jonas Bohlin och uppfyller ledorden ”funktion, innovation och personlighet”. Star kan lysa singelmonterad, eller skenmonterad som sammansatta stjärnor i cirkel eller på rad. Den raka skenan Star finns i två standardlängder med 3 eller 6 ljuskällor och kan placeras såväl horisontellt som vertikalt. Den kan med fördel kombineras med andra varianter i samma familj eller besläktade Kvist och Galax av samma formgivare. Klot- och reflektorlampor med E14-sockel kan blandas, beroende på om man vill ha ett riktat ljus eller ett allmänt, eller en kombination.

Star tillverkas i gedigen koppar eller, som denna 3-lågiga version, mässing. Anslutningen sker enkelt med en 3 meter lång kabel i ena änden och jordad stickpropp. Star levereras också vit-, svartlackad, eller förnicklad och kan vid behov förses med wireupphäng. Kontakta Homelight för information.
Höjd (mm): 220
Längd (mm): 1000
Färg: Mässing
Material: Mässing
Vinklingsbar: Ja
Sockel: E14
Ljuskälla ingår: Nej
Spänning in (V): 230
Kapslingsklass: IP20
Skyddsklass: I

Se fler varor

Puck golv svart
Örsjö Belysning
4504 kr
Puck dubbel Vägg kabel vit
Örsjö Belysning
4729 kr
Star 1 infälld koppar
Örsjö Belysning
2611 kr
Homelight är en belysningsbutik på Gärdet i Stockholm för dig som ställer höga krav på kvalitet, funktion och design inom el och belysning.

Copyright © 2021