Logga in

Logga in / registrera
LightLight väggskena 2m vit i gruppen Produkter / Skensystem / 12V Lightlight hos Homelight AB (BU91006)
LightLight väggskena 2m vit

LightLight väggskena 2m vit

LightLight väggskena 2m vit
Artnr: BU91006
 
PRIS:
3946 kr
Inklusive momsExklusive moms
Lägg i varukorgen
Produktblad:
-
Skensystemet LightLight WALL utvecklades för två decennier sedan för belysning av konst på vägg och har använts flitigt i både privata och offentliga miljöer. Systemet bygger på 12V-teknik och ett modulärt koncept, för att kunna bygga en enkel eller mer avancerad design, beroende på rum och behov. Skenans smäckra form gör den unik, tidlös och diskret.

Skenan fästs enkelt på clips som skruvas i väggen och har flera anslutningsmöjligheter för maximal flexibilitet. Till väggskenan finns ett flertal armaturer, exempelvis spotlights med långa, kapbara armar eller korta, med krok för tavelupphängning och uppljusarmaturer. Samtliga monteras enkelt utan verktyg, var som helst på skenan.

Denna artikel är en 2 meter lång, vit skena med fästclips. Skenan kan kapas på plats. Tillbehör som anslutning, transformator och armaturer beställs separat. Systemet finns också i svart och matt eller blank aluminium.

Vid behov av hjälp med att utforma skensystemet, kontakta Homelight
Bredd (mm): 10
Höjd (mm): 30
Längd (mm): 2000
Färg: Vit
Material: Aluminium
Montagesätt: Utanpåliggande
Spänning in (V): 12
Kapslingsklass: IP20

Se fler varor

LightLight Max disc vit
4039 kr
LightLight Shop Tube vit
3594 kr
LightLight Tube Shop-w vit
3187 kr
Homelight är en belysningsbutik på Gärdet i Stockholm för dig som ställer höga krav på kvalitet, funktion och design inom el och belysning.

Copyright © 2021